لیست اختراعات اميرحسين جاويد
نيروي ظاهريست كه باعث انحراف اجسام در حال حركت به بيرون از راستاي خط راست ، از ديد يك ناظر درون يك دستگاه چرخشي است.تاثيرات اين نيرو را مي توان به وضوح در تعيين جهت جريانات جبهه هاي آب و هوايي سيارات ديد. دستگاه ساخته شده مورد ادعا جهت نمايش اين نيرو در محيط آزمايشگاه مي باشد و شامل اجزاء زير است : ١ - ميز چرخنده (سطح چرخان): به منظور نمايش سطحي شبيه به سطح زمين يا جو پيرامون زمين استفاده شد. ٢ - پايه ها : پايه از دو قسمت ثابت و شفت متحرك تشكيل شده است. 3- موتور محرك سيستم: موتور به وسيله دو پولي افزاينده وظيفه چرخاندن ميز چرخان را به عهده دارد 4- گوي فلزي توپر: به منظور نمايش توده آب دراقيانوس و يا بسته هوا در جو مي باشد. 5- سطح شيب دار: به منظور ايجاد حركت براي گوي فلز بر روي ميز چرخان مورد استفاده قرار مي گيرد.
خلاصه: عنوان اختراع مورد ادعا "دستگاه توربين بادي محور افقي مدل، با استفاده از پره هاي ، دوسوباد گرد" است . براي مهار انرژي باد و تبديل آن به انرژي مكانيكي و پس از آن الكتريكي نياز به يك دستگاه توربين بادي مي باشد. مدل مورد ادعا شامل: شاسي(ناسل)، روتور1، افزاينده دور،دينام2 24 ولت 3DC با قدرت 5 وات، باله 4تعيين جهت، سيستم بلبرينگ هاي تكيه گاه با قابليت چرخش 360 براي شاسي ، توپي روتور با سه پره 5به زاويه 120 از هم و با خاصيت دوسوباد گرد بر اساس طرح توربين ولز6 مي باشد. براين اساس پره ها در اين ماشين بادي با طراحي آئروديناميكي خاص كه الهام گرفته از توربين ها ي به كار رفته در سيستم هاي مهار انرژي امواج 7مي باشد، قابليت اين را دارند كه چه باد از جلو بوزد و چه از پشت (يعني 180 اختلاف در راستاي اوليه جهت وزش ) باز هم در يك جهت (پاد ساعتگرد) چرخش نمايند وبه تبع آن محور روتور8 در يك جهت چرخش نمايد كه اين ويژگي باعث ، افزايش راندمان و همچنين كاهش فشار بر اجزاء چرخنده شامل پره ها و بلبرينگ هاي محور تكيه گاه مي شود. از ويژگي هاي اين ماشين بادي نسبت به موارد مشابه قسمت هاي زير مي باشد:1-پره2-سيستم چرخنده محور تكيه گاه و محورروتور3- سادگي اجزاء و نصب، سبكي سيستم و بومي بودن آن
عنوان اختراع مورد ادعا دستگاه جذب بخارات جو در شهرهاي ساحلي و جزاير جنوبي كشور و توليد آب شرب با سيستم تامين انرژي سولار (خورشيدي) است. اساس كار دستگاه ارائه شده در اين اختراع جذب رطوبت موجود در جو كه توسط تابش خورشيد بر حوزه هاي آبي به وجود آمده است و تبريد آن ميكروب زدايي تا قابل آشاميدن شدن است مي باشد. عمل تبريد در اين دستگاه به وسيله قطعه ترموالكتريك TE و دو سنك گرما و سرما انجام مي شود. انرژي مصرفي لازم براي اين سيستم كلا 85 وات است كه از سيستم پنل خورشيدي استفاده شده است. سيستم مدل ساخته شده داراي سه طبقه پاييني ، مياني و بالايي مي باشد دستگاه ساخته شده مورد ادعا با هدف توليد آب شرب در مناطق مرطوب طراحي و ساخته شده است و شامل اجزاء زير است: 1- فن كشنده هواي مرطوب به داخل: با ابعاد 2/5*2/5cm و قدرت 1/5w كه قابليت مكش Liter10 در ساعت هواي محيط را به داخل دستگاه مدل دارد و با يك كليد مجزا در صفحه كليد قابليت قطع و وصل دارد و در طبقه مياني واقع شده است. 2- فن دمنده هواي داخل به بيرون: با ابعاد 6*6cm و قدرت 4/5w عمل مكش هوا و دمش هوا را انجام مي دهد و باعث خنك شدن سينك گرما و افزايش راندمان مي شود در طبقه بالايي قرار دارد. 3- سينك سرما: وظيفه تقطير آب از هواي مرطوب ورودي به سيستم مدل را بر عهده دارد. جنس آن از آلومينيوم مي باشد و داراي ابعاد 20*14/5*2/3cm مي باشد و در طبقه مياني سيستم واقع شده است. 4- سينك گرما: داراي ابعاد 14*11*1cm و در طبقه بالايي متصل گرديده است و طرف گرم قطعه ترموالكتريك در زير آن متصل شده است و وظيفه آن دفع گرما از TE است. 5- كليد كنترل: كليد وظيفه روشن و خاموش كردن و كنترل فن ها و ترموالكتريك سيستم مدل را بر عهده دارد و در صورت اتصالي هر يك از قطعات بهص ورت اتوماتيك قطع مي گردد. 6- پنل خورشيدي: وظيفه تامين انرژي سيستم را بر عهده دارد. 7- باتري: باتري 12 ولت 6 آ»پر با قابليت شارژ مجدد توسط پنل خورشيدي به وسيله يك شارژ كنترل به سيستم نصب گرديد باعث افزايش راندمان سيستم مي شود. 8- قطعه ترموالكتريك TE: قلب دستگاه فوق و موتور توليد سرما در دستگاه مدل و به تبع آن توليد آب مي باشد كه ما بين طبقه سوم و دوم در ميان دو سينك گرما و سرما نصب گرديده است. 9- لامپ UV : با مصرف 16 وات جهت از بين بردن ميكروب ها در آب توليد شده.
موارد یافت شده: 3